Rólunk
Úttörő szerep
a segítség nyújtásban

Központban a gondoskodás

Rólunk

Az Europ Assistance a világ egyik legjelentősebb hálózattal rendelkező asszisztencia-szolgáltató cége. Története 1963-ig nyúlik vissza, amikor Pierre Desnos megalapította a mára világméretű hálózattal rendelkező csoport első tagját. Az Europ Assistance ma a világ 208 országában 750 000 szolgáltatóból álló partnerhálózattal és 37 segélyközponttal rendelkezik, a 7530 dolgozót foglalkoztató cégóriás a Generali csoport tagja.

Az Europ Assistance 300 millió ügyfél számára nyújt segítséget a nap 24 órájában. Fő tevékenységi területe a gépjárművel kapcsolatos segítségnyújtás, az utazási asszisztencia-szolgáltatás, az egészségüggyel kapcsolatos segítségnyújtás - ide értve az idősek számára nyújtott speciális ellátást, illetve a telemedicina-szolgáltatásokat is. Emellett igen szerteágazó szolgáltatásokat nyújt az otthon-, illetve lakás-asszisztencia területén.

Az Europ Assistance Magyarország 1999. január elsején kezdte meg működését. A magyarországi cég azóta kilenc országot magában foglaló régiós központtá nőtte ki magát. Az Europ Assistance Magyarország 2018-ben ötödik alkalommal nyerte el a Business Superbrands díjat.


Történetünk

A Europ Assistance 1963-as franciaországi megalakulása óta a világ első számú, referencia szintű szolgáltatója az assistance (professzionális segítségnyújtás) szolgáltatások terén. Világszerte több mint 300 millió ügyfél számíthat a nap 24 órájában bármikor arra, hogy ha utazása közben vagy otthonában probléma merül fel, vagy más jellegű segítségre vagy információra van szüksége, egyetlen telefonhívással azonnali segítséget kaphat munkatársainktól és partnereinktől.

A Europ Assistance 1997 óta van jelen Magyarországon, és biztosít assistance szolgáltatásokat partnereinek és ügyfeleinek a magyar, román és szerb piacon. Régiós központként a Europ Assistance Magyarország bármilyen helyzetben képes segíteni ügyfeleinek a környező országokban, valamint egyedülálló nemzetközi hálózatunknak köszönhetően bárhol a világon. Szolgáltatásunk kulcsa egyedülálló szolgáltató partnerekből álló világhálózatunk és 39 speciális felkészültségű éjjel-nappal működő segélyhívó központunk, melyek a világ több mint 208 országában teszik lehetővé az azonnali helyszíni beavatkozást az év 365 napján.