AutoSOS Prémium éves kishaszongépjármű
asszisztencia csomag

AutoSOS Prémium Kishaszongépjármű assistance csomagunk már 22,900 Ft/év-től

Az AutoSOS belföldi és külföldi assistance szolgáltatással kibővített kishaszongépjárművekre kialakított programja Önt határainkon túl sem hagyja cserben, így utazásai során biztonságban tudhatja autóját, abban az esetben is, ha előre nem látható esemény miatt (műszaki meghibásodás, baleset vagy önhiba) Önnek azonnali segítségre lenne szüksége.

MEGKÖTÖM KÉRDÉSEM VAN

Milyen előnyökkel jár ez a Termékcsomagunk?

Belföldön és külföldön egyaránt igénybe vehető


Helyszíni javítás


Azonos kategóriájú csereautó biztosítása


Tovább-vagy hazautazás


Szállás biztosítása 2 éjszakára


MEGKÖTÖM KÉRDÉSEM VAN

Amennyiben vállalkozása részére szeretné megkötni szolgáltatásunkat, kérjük, igényét küldje nekünk az autosos@europ-assistance.hu e-mail címre és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!


Az AutoSOS prémium kishaszongépjármű csomagunk az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:


1Garantált kiérkezés 1 órán belül
Magyarország területén garantáljuk az 1 órán belüli kiérkezést. Amennyiben pedig ezt önhibánkból nem tudjuk tartani a Biztosított írásbeli felszólítására assistance csomagja éves díjának 50%-át visszatérítjük Önnek.
2Helyszíni javítás
Az Europ Assistance megszervezi a helyszíni segélyszolgálatot. Ha jogi korlátozás - garanciális korlátozás vagy földrajzi szolgáltatási kizárólagosság - nem merül fel, a javító megkísérli a menetkészség helyreállítását a helyszínen.
3Szakszervizbe szállítás
Amennyiben a gépjármű helyszíni javítására nincs lehetőség, az autómentő elszállítja a benne lévő személyes poggyásszal együtt, a gépjármű elhelyezkedésétől számított legközelebbi, legfeljebb 50 km távolságra fekvő szakszervizbe, amely alkalmas a gépjármű tartós és üzembiztos megjavítására.
4Tárolás a következő munkanapig
Amennyiben a legközelebbi kereskedő - hétvége, éjszakai időpont miatt - zárva tartana vagy túlzsúfolt lenne, az Europ Assistance a gépjárművet egy biztonságos parkoló létesítménybe, majd a rákövetkező munkanap reggelén a szakszervizbe szállítja.
5Szerviz információ
Szerviz információ Az Europ Assistance a gépjármű szervizbe szállítását követően tartja a kapcsolatot Ön és a szerviz között.
6Csereautó 3 napra
Ha az autómentő nem tudta a helyszínen megjavítani gépjárművét, a szakszervizben történő javítás idejére megrendeljük Önnek a bérautót, és térítjük annak bérleti díját.
7Tovább- vagy hazautazás
Csereautó helyett a gépkocsiban utazó személyek díjmentes továbbutazást is választhatnak a tervezett úticélig vagy otthonukig.
8Szállás biztosítása 2 éjszakára
Csereautó vagy továbbutazás helyett a gépkocsiban utazó személyek legfeljebb 2 éjszakára – a szobára vonatkozó szállásköltségek átvállalásával az esetlegesen igénybevett többlet szolgáltatások értékét leszámítva - díjmentes szállást is választhatnak egy közeli szállodában, a gépkocsi javítás idejére.
9Visszautaztatás külföldre
A megjavított gépkocsiért a biztosítottat vagy meghatalmazottját díjmentesen visszautaztatjuk a javítást végző külföldi szakszervizbe, ahol átveheti megjavított autóját.