Havi Kishaszongépjármű asszisztencia csomag


Havi Kishaszongépjármű assistance csomagunk csak 9,400 Ft/hó-tól

Az AutoSOS belföldi és külföldi assistance szolgáltatással kibővített kishaszongépjárművekre kialakított programja Önt határainkon túl sem hagyja cserben, így utazásai során biztonságban tudhatja autóját, abban az esetben is, ha előre nem látható esemény miatt (műszaki meghibásodás, baleset vagy önhiba) Önnek azonnali segítségre lenne szüksége. Szolgáltatóink a hét minden napján, a nap 24 órájában, belföldön, és Európa 42 országában segítségére sietnek, ha bajba kerülne.

MEGKÖTÖM KÉRDÉSEM VAN

Milyen előnyökkel jár ez a Termékcsomagunk?

Korhatár nélkül


Nincs maximális futás


Belföldön és külföldön egyaránt igénybe vehető


A gépjármű hazaszállítása


Garantált, 1 órán belüli kiérkezés belföldön


Költségtérítés a gumiabroncs sérülése esetén


MEGKÖTÖM KÉRDÉSEM VAN

Amennyiben vállalkozása részére szeretné megkötni szolgáltatásunkat, kérjük, igényét küldje nekünk az autosos@europ-assistance.hu e-mail címre és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!


A magyar piacon egyedülálló újdonságként kishaszongépjármű csomagunk már havi megoldásban is elérhető


1Garantált kiérkezés 1 órán belül
Magyarország területén garantáljuk az 1 órán belüli kiérkezést. Amennyiben pedig ezt önhibánkból nem tudjuk tartani a Biztosított írásbeli felszólítására assistance csomagja éves díjának 50%-át visszatérítjük Önnek.
2Helyszíni javítás
Az Europ Assistance megszervezi a helyszíni segélyszolgálatot. Ha jogi korlátozás - garanciális korlátozás vagy földrajzi szolgáltatási kizárólagosság - nem merül fel, a javító megkísérli a menetkészség helyreállítását a helyszínen.
3Szakszervizbe szállítás
Amennyiben a gépjármű helyszíni javítására nincs lehetőség, az autómentő elszállítja a benne lévő személyes poggyásszal együtt, a gépjármű elhelyezkedésétől számított legközelebbi, legfeljebb 50 km távolságra fekvő szakszervizbe, amely alkalmas a gépjármű tartós és üzembiztos megjavítására.
4Tárolás a következő munkanapig
Amennyiben a legközelebbi kereskedő - hétvége, éjszakai időpont miatt - zárva tartana vagy túlzsúfolt lenne, az Europ Assistance a gépjárművet egy biztonságos parkoló létesítménybe, majd a rákövetkező munkanap reggelén a szakszervizbe szállítja.
5Szerviz információ
Szerviz információ Az Europ Assistance a gépjármű szervizbe szállítását követően tartja a kapcsolatot Ön és a szerviz között.
6Korhatár nélkül
Eltöröltük még a 15 éves korhatárt is.
7Nincs maximális futás
Innentől nem jelent korlátozást a 300.000 kilométer óra állás.
8Belföldön és külföldön egyaránt igénybe vehető
Magyarországra és az alábbi országokra terjed ki: Andorra, Ausztria, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Egyesült Királyság, Észtország, Dánia, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Málta, Monaco, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovák Köztársaság, Szlovénia, Törökország (európai rész), Vatikánváros.
9A gépjármű hazaszállítása
Cégünk vállalja a gépjármű hazaszállítását, amennyiben a műszaki meghibásodás nem javítható ki három munkanapon belül.