Havi Gépjármű assistance csomag

Havi Gépjármű assistance csomagunk
már elérhető 6,500 Ft/hó-tól

Vegye igénybe Havi gépjármű asszisztencia szolgáltatásunkat, amely bármely gépjárművével kapcsolatos műszaki probléma, meghibásodás esetén, a hét minden napján, napi 24 órában segítséget nyújt, bel- és külföldön egyaránt. A magyar piacon egyedülálló újdonságként eltöröltük a gépjármű életkorára, illetve a lefutott kilométerekre vonatkozó felső korlátot, így már azok is igénybe vehetik szolgáltatásainkat, és biztonságban érezhetik magukat az országutakon, akik idősebb gépjárművel rendelkeznek.

MEGKÖTÖM KÉRDÉSEM VAN

Milyen előnyökkel jár a havi gépjármű assistance szolgáltatásunk?

Korhatár nélkül


Nincs maximális futás


Belföldön és külföldön egyaránt igénybe vehető


A gépjármű hazaszállítása


Költségtérítés a gumiabroncs sérülése esetén

MEGKÖTÖM KÉRDÉSEM VAN

Amennyiben vállalkozása nevére szeretné megkötni szolgáltatásunkat, kérjük, igényét küldje nekünk az autosos@europ-assistance.hu e-mail címre és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!


A magyar piacon egyedülálló újdonságként gépjármű csomagunk már havi megoldásban is elérhető

1Garantált kiérkezés 1 órán belül
Magyarország területén garantáljuk az 1 órán belüli kiérkezést. Amennyiben pedig ezt önhibánkból nem tudjuk tartani a Biztosított írásbeli felszólítására assistance csomagja éves díjának 50%-át visszatérítjük Önnek.
2Helyszíni javítás
Az Europ Assistance megszervezi a helyszíni segélyszolgálatot. Ha jogi korlátozás - garanciális korlátozás vagy földrajzi szolgáltatási kizárólagosság - nem merül fel, a javító megkísérli a menetkészség helyreállítását a helyszínen.
3Szakszervizbe szállítás
Amennyiben a gépjármű helyszíni javítására nincs lehetőség, az autómentő elszállítja a benne lévő személyes poggyásszal együtt, a gépjármű elhelyezkedésétől számított legközelebbi, legfeljebb 50 km távolságra fekvő szakszervizbe, amely alkalmas a gépjármű tartós és üzembiztos megjavítására.
4Tárolás a következő munkanapig
Amennyiben a legközelebbi kereskedő - hétvége, éjszakai időpont miatt - zárva tartana vagy túlzsúfolt lenne, az Europ Assistance a gépjárművet egy biztonságos parkoló létesítménybe, majd a rákövetkező munkanap reggelén a szakszervizbe szállítja.
5Csereautó 3 napra
Ha az autómentő nem tudta a helyszínen megjavítani gépjárművét, a szakszervizben történő javítás idejére megrendeljük Önnek a bérautót, és térítjük annak bérleti díját.
6Tovább- vagy hazautazás
Csereautó helyett a gépkocsiban utazó személyek díjmentes továbbutazást is választhatnak a tervezett úticélig vagy otthonukig.
7Szállás biztosítása 2 éjszakára
Csereautó vagy továbbutazás helyett a gépkocsiban utazó személyek legfeljebb 2 éjszakára – a szobára vonatkozó szállásköltségek átvállalásával az esetlegesen igénybevett többlet szolgáltatások értékét leszámítva - díjmentes szállást is választhatnak egy közeli szállodában, a gépkocsi javítás idejére.
8Nincs maximális futás
Innentől nem jelent korlátozást a 300.000 kilométer óra állás.
9Korhatár nélkül
Eltöröltük még a 15 éves korhatárt is.
10Belföldön és külföldön egyaránt igénybe vehető
Magyarországra és az alábbi országokra terjed ki: Andorra, Ausztria, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Egyesült Királyság, Észtország, Dánia, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Málta, Monaco, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovák Köztársaság, Szlovénia, Törökország (európai rész), Vatikánváros
11A gépjármű hazaszállítása
Cégünk vállalja a gépjármű hazaszállítását, amennyiben a műszaki meghibásodás nem javítható ki három munkanapon belül.